jerker
The link in the bottom left of the widget is on the format "http://feedback.userecho.com/forum/1-general". This gets redirected to "http://feedback.userecho.com/dash/" which in your case happens to show the "General" forum. However, I have more than one forum in my setup and it is always the first in the list that gets shown.

It seems to me that you've changed the urls to the forums from /forum/fid-fname to /dash/forum/fid-fname and the widget is not updated to reflect this.
Sergey Stukov
Answer Fixed
Sorry for inconvenience we update links now,
Will report about progress in this topic.

Also we plan to remove /dash/ from all site links because it's unneeded at this moment.
Sergey Stukov
we fixed link
jerker
Quote from Sergey Stukov
we fixed link
No change for me yet. Is the update supposed to be instantaneous or should I just wait?
Sergey Stukov
Quote from jerker
No change for me yet. Is the update supposed to be instantaneous or should I just wait?
Can you share link to page where you installed widget?
jerker
Quote from Sergey Stukov
Can you share link to page where you installed widget?
jaycut.com
Sergey Stukov
Quote from jerker
jaycut.com
ok we understand issue now, Jaycut uses old type of widget, we fix links in it now,
Also you can check the new one.

For example it's installed on userecho.com
New features that users can search and leave feedback within widget.
Sergey Stukov
Quote from jerker
jaycut.com
Fixed, we also checked Jaycut.com popup now contains correct link
jerker
Quote from Sergey Stukov
Fixed, we also checked Jaycut.com popup now contains correct link
cool, thanks!
 Sign in to leave a comment