0
Under review

Can't sign in User Echo with Firefox

Tiffany 6 years ago • updated by Sergey Stukov (co-founder) 6 years ago 4
I can't sign into my User Echo (to post here) with Firefox. When I log in does nothing, then when I click "Add feedback" it just shows a little loading circle thingy for a second then the Add feedback button is back how it was before and nothing was done. Feedback not posted, not logged in, etc. I'm using Chrome to post this.

Answer

Answer
Under review
Can you tell us your FireFox version we tried with latest and all works.

Are you familiar with FireBug firefox plugin? It would be nice if you can see what JS error happens when you trying to leave feedback.

We will look into this!
Answer
Under review
Can you tell us your FireFox version we tried with latest and all works.

Are you familiar with FireBug firefox plugin? It would be nice if you can see what JS error happens when you trying to leave feedback.

9.0.1 but.... sorry. I just realized I'm an idiot.

My NoScript was blocking User Echo and userlook apparently. I thought I had everything whitelisted, but I guess new ones were added recently or something.

It's resolved now.

edit: Err.... it turns out I still can't sign on some pages even with NoScript allowing everything. FireBug doesn't produce any errors.

For instance this page here: http://feedback.minus.com/topic/92086-messages-more-features/

When I try to log in, it refuses to log me in.

Edit: Looks like I'm getting this when I try to upload now as well... "Connection to Minus is currently broken. Minus automatically resumes uploads if the connection is broken."
If you trying to sign in with external account like google or twitter we use rpxnow.com service for this case, add rpxnow.com to your script blocker as allowed host.
Here, I'll show you what I'm doing:
http://i41.tinypic.com/25j8bvl.jpg
http://i39.tinypic.com/2nbajqp.jpg

First I click "Sign in" in the top right (picture 1), then the User Echo login box comes up and I enter my info and click the "Sign in" button (picture 2). I am then returned to the original page (picture 1).

Of interesting note, this page here that I am able to sign in to, it is a userecho.com address and the one I am not able to sign in to is a minus.com address.

Compare:
http://feedback.userecho.com/topic/92087-cant-sign-in-user-echo-with-firefox/#comment_99656
http://feedback.minus.com/topic/92086-messages-more-features/

These are the links that were e-mailed to me. The favicon is noticably different as well. I have tried manually changing "minus" in the second address to "userecho" and see if that page would work, but it seems to redirect right back to the "minus" address.

Perhaps this information will help with troubleshooting...